دکتر نرگس حسینمردی در این آیین بزرگداشت ،ضمن تجلیل از اقدام بنیاد نخبگان گلستان بابت برگزاری باشکوه این مراسم، برگزاری این همایش را گامی مهم جهت الگوسازی به خصوص برای جوانان خواند.
وی با اشاره به شعار مهم بنیاد ملی نخبگان «دانایی، توانایی، مانایی» گفت: کسب علم، از خودگذشتگی میخواهد و مانایی آن، به اخلاق بستگی دارد. دانش بدون اشتراک، بیثمر است.
وی از بنیادها خواست با تجلیل از نخبگان و شنیدن تجربهشان، راه پیشرفت را هموار کنند و از مسئولین گلستان، همراهی برای حل مسائل استان طلبید.
استاندار گلستان نیز در این مراسم گفت: گلستان، زادگاه فخرالدین اسعد گرگانی، مختومقلی فراغی، میرداماد و حالا پروفسور ابراهیمی است.
علیاصغر طهماسبی افزود: این نامها، سرمایههای انسانی ما هستند که باید قدرشان را بدانیم.»
طهماسبی با گله از غفلت گذشته، تأکید کرد: نخبگان ما در اروپا و آمریکا میدرخشند، اما ما ساده از کنارشان میگذریم. حالا وقت آن است که این موتور محرک توسعه را به کار بگیریم.
وی با نگاهی به آینده گفت: هر کشوری که روی علم و نخبگانش سرمایهگذاری کرده، به رشد اقتصادی رسیده. نظام آموزشی ما باید استعدادها را کشف کند و گلستان، با این گنجینه، آماده جهش است.
استاندار گلستان پروفسور ابراهیمی را بیبدیل خواند و از تأثیر او بر نسلها ستایش کرد.
پروفسور عبدالقیوم ابراهیمی، مردی که دانشگاه آزاد گرگان را از هیچ ساخت، در سخنانی کوتاه و پرمعنا گفت: هرگز انتظار چنین مراسمی نداشتم. تنها توصیهام به جوانان، دنبال علم رفتن و به اشتراک گذاشتن آن است. این فروتنی، سالن را به سکوت و تحسین واداشت.
حجتالاسلام سیدعلی طاهری، رئیس دانشگاه آزاد گرگان هم در این مراسم افزود: خدمات پروفسور ابراهیمی فراتر از تجلیل ماست. او با خون دل، این دانشگاه را به اینجا رساند.
عماد آیدانی، سرپرست بنیاد نخبگان گلستان، هم ضمن تجلیل از مقام پروفسور ابراهیمی گفت:در حقیقت ماهیت این مراسم، تکریم مقام علم و تلاش برای تکثیر نخبگان است و اگر از آنها استفاده نکنیم، از دستشان میدهیم.
وی از استاندار گلستان درخواست کرد
تا در انتصابات از ظرفیت نخبگان واقعی در استان استفاده شود.
وی همچنین آمادگی نخبگان و مستعدین استان را در حل مشکلات استان و کمک به پیشرفت استان و کشوراعلام کرد.
دیدگاهتان را بنویسید